Idag kan du välja mellan hundratals olika bettingsajter online, utbudet är gigantiskt och därför kan det kännas lite svårt att veta var man ska börja. Många av dem lockar spelare genom att erbjuda bonus eller annat erbjudande för att man blir medlem och spelar där. Därför är det bra att ha några riktlinjer i bakhuvudet när man ska välja bettingsajt. Därmed inte sagt att man inte kan vara medlem och aktiv på flera bettingsajter samtidigt, det bestämmer du själv. Men här är alltså ett gäng saker som är tänkvärda för dig som vill börja med betting online.

Spelutbud och språk

Självklart är spelutbudet på bettingsajten viktigt, du vill ju att den sport eller den typ av evenemang som du är mest intresserad av ska finnas tillgänglig för spel. Att välja en bettingsajt som har ett större spelutbud kan därför vara en bra idé att börja med. Sedan är det ju det här med språk. Se till att bettingsajten du väljer finns tillgänglig på ditt förstaspråk helt enkelt. Det kan se så ut på startsidan men det är alltid värt att kolla lite extra och surfa in på undersidorna också. Då märker man om det bara är dåligt översatt från ett annat språk eller om det faktiskt är skrivet på svenska eller det språk som är ditt förstaspråk. Det kan även vara bra och kännas tryggt om kundsupporten finns tillgänglig på ditt förstaspråk.

Bonus och bra odds

Det är alltid en bra idé att se över vad du kan få för bonus när du blir medlem och om det finns något mer att hämta som lojal spelare på en bettingsajt. Sedan kan du jämföra med andra bettingsajter och se vem som har bäst erbjudanden för just dig. Något annat som självklart spelar roll är oddsen. Det kan vara en fördel att jämföra oddsen mellan olika bettingsajter om dem har odds på samma evenemang. Då väljer man självklart den som har högre odds på det utfall man vill satsa på då det ger högre utbetalning.

Spellicens

Se till så att den bettingsajt du öppnar konto hos har sin spellicens inom EU, har den det så får du som spelar från Sverige helt skattefria vinster. Något som är bra att försäkra sig om.

Kundsupport 

Ta reda på om bettingsajten har en snabb och bra kundsupport och gärna på ditt förstaspråk. För att ta reda på detta kan man läsa olika recensioner av bettingsajter som finns på Internet. Tecken man kan se själv direkt på bettingsajten är att dem till exempel erbjuder ersättning om dem inte svarar på din fråga inom en viss tid.